علایم مزاجهای چهارگانه و انتخاب غذا.حجامت.زالو درمانی.

اموزشی و بهداشتی و سلامتی

 

تحقیقات جدید نشان داده است که مصرف دوز بالای مکمل‌های ویتامین E خطر بروز سرطان ریه را افزایش می‌دهد. مطالعات در آمریکا روی 77 هزار داوطلب نشان داد که مصرف روزانه 400 میلی‌گرم از این ویتامین به مدت طولانی، خطر بروز سرطان ریه را تا 28 درصد افزایش می‌دهد که این خطر برای افراد سیگاری به مراتب بیشتر است. این در حالی است که در تحقیقات قبلی نیز مشخص شده بود که مصرف زیاد از حد و افراطی بتاکاروتن نیز می‌تواند خطرات مشابهی داشته باشد.

برای نخستین بار مشخص شد:
مصرف زیاد گوشت قرمز و گوشت فراوری شده خطر ابتلا به سرطان ریه را افزایش می‌دهد


پژوهشگران در آمریکا اعلام کردند که مصرف زیاد گوشت قرمز و گوشت فراوری شده، خطر ابتلا به سرطان ریه را افزایش می‌دهد. به گزارش سرویس بهداشت و درمان خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این در حالی است که در پژوهش‌های قبلی نیز تاثیر مصرف زیاد گوشت قرمز در افزایش خطر ابتلا به چندین سرطان دیگر از جمله سرطان روده تایید شده بود. این پژوهش، اولین مطالعه گسترده‌ای است که رابطه بین گوشت قرمز و سرطان ریه را نشان می‌دهد. نتایج پژوهش اخیر هم چنین حاکیست؛ افرادی که زیاد گوشت می‌خورند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان کبد و مری هستند و در مردان نیز تحت چنین شرایطی خطر بروز سرطان پانکراس بسیار بیشتر می‌شود.
از این رو پژوهشگران انستیتو ملی سرطان در آمریکا در گزارشی تاکید کردند که مردم می‌توانند با کاهش میزان مصرف گوشت قرمز، احتمال ابتلای خود را به این سرطان‌ها کاهش دهند

   + فرزانه (ربابه)دریاباری ; ٩:۱٧ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/۱/٢٤
comment نظرات ()

 

ویتامین D در پیشگیری و درمان سرطان ریه موثر است. بر اساس نتایج دانشمندان دانشگاه هاروارد، بیماران‌ ‌مبتلا به سرطان ریه که مقادیر زیادی ویتامین D ‌‌مصرف می کنند، دو برابر بیش از دیگر‌ ‌مبتلایان که ویتامین D ‌‌کمتری مصرف کرده‌اند، سلامتی خود را باز می‌یابند و یا حداقل‌ ‌تا پنج سال زنده می‌مانند. ‌این دانشمندان معتقدند، ویتامین D ‌‌را می توان از غذاهای‌ ‌مختلف، قرص‌های ویتامین، و یا نور خورشید دریافت کرد

ویتامین دی عمر مبتلایان به سرطان ریه را طولانی‌تر می‌کند


پژوهشگران دانشگاه هاروارد می‌گویند نور آفتاب و ویتامین دی طول عمر بیمارانی را که در مراحل اولیه سرطان ریه بسر می‌برند افزایش می‌دهد. به گزارش پایگاه اینترنتی ‪ ، medlineplus.com‬بقای پنج ساله بعد از عمل جراحی در بیمارانی که ذخیره بالایی از ویتامین دی داشتند و در ماههای آفتابی سال جراحی شده بودند در مقایسه با بیماران با ذخیره محدود ویتامین دی که در ماه‌های سرد سال تحت عمل جراحی قرار گرفتند تا دو برابر بیشتر بود. بهترین منبع ویتامین دی علاوه بر مواد غذایی و محصولات لبنی، نور خورشید است. اشعه فرابنفش بنفش خورشید محرک تولید این ویتامین در پوست است. محققان دانشکده پزشکی و دانشکده بهداشت عمومی هاروارد در این مطالعه میزان بقای ‪ ۴۵۶‬بیمار مبتلا به سرطان ریه در مراحل اولیه سرطان را که در فاصله سالهای ‪ ۱۹۹۲‬و ‪ ۲۰۰۰‬درمان شده بودند مورد بررسی قرار دادند. بقای پنج ساله در کسانی که میزان بالایی از ذخیره و مصرف ویتامین دی داشتند ‪۷۲‬ درصد در مقابل ‪ ۲۹‬درصد گروه کنترل بود. به نظر می‌رسد مصرف ویتامین دی و یا مکمل‌های غنی شده بلافاصله بعد از تشخیص و قبل از عمل جراحی باعث افزایش بقای این بیماران می‌شود. رابطه بین ویتامین دی و نتایج جراحی هنوز معلوم نیست. گمان می‌رود این ویتامین در پیشگیری از انواع سرطان موثر باشد. خواص ضد تکثیری این ویتامین باعث می‌شود مصرف این ویتامین با مهار چرخه تکثیر سلولی سلول‌های غیر طبیعی همراه باشد. به علاوه گمان می‌رود این ویتامین از انتشار سلول‌های سرطانی هم پیشگیری کند.

   + فرزانه (ربابه)دریاباری ; ٩:۱٦ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/۱/٢٤
comment نظرات ()

 


طبق تحقیقاتی که اخیرا در مجله تخصصی ریه و تنفس آمریکا به چاپ رسیده است مواد غذایی صنعتی غنی از فسفات در موش‌های آزمایشگاهی سبب رشد سریع‌تر تومورهای سرطانی ریه می‌شود. به نقل از خبرگزاری‌ فرانسه این مواد گرچه سبب افزایش حبس آب و بهبود بافت غذایی می‌شوند اما پیشرفت تومورهای سرطان ریه را نیز در انسان به دنبال خواهند داشت... به گفته محققان دانشگاه ملی سوول در کره جنوبی تنظیم میزان فسفات در رژیم غذایی حتی به مبتلایان به سرطان ریه نیز کمک می‌کند تا به درمان‌ها بهتر پاسخ دهند. فسفات ماده‌ای است که نقشی اساسی در متابولیسم سلول و مکانیسم انتقال انرژی بازی می‌کند ولی در عین حال می‌تواند سبب فعال شدن نشانه‌های ژنتیکی و رشد سلول‌های سرطانی در ریه شود. میزان فسفات مورد نیاز برای هر فرد 470 میلی‌گرم در روز است که هم‌ اکنون به 1000 میلی‌گرم رسیده است

   + فرزانه (ربابه)دریاباری ; ٩:۱٥ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/۱/٢٤
comment نظرات ()

 

3- منابع غذایی پروتئین دار کدام هستند؟

از لحاظ منشاء دو نوع پروتئین داریم

1- پروتئین جانوری که از شیر، گوشت، ماهی، مرغ و تخم مرغ تامین میشود.

2- پروتئین گیاهی که از سبزیجات، نان و سایر غلات (ذرت؛ جو) تامین میشود.

برای حفظ سلامتی شما به هر دوی این پروتئینها ولی در اندازه های  صحیح نیاز دارید. پزشک متخصص تغذیه به شما می گویند که چه مقدار از هر کدام برای بدنتان ضروری است.

   + فرزانه (ربابه)دریاباری ; ٩:۱٤ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/۱/٢٤
comment نظرات ()

 

سدیم نیز یک ماده معدنی است که در همه خوراکی ها یافت میشود. به ویژه در غذاهایی که مورد فرآوری قرار گرفته اند (مثلاً پنیر پیتزا و کالباس و سوسیس)، نمک طعام از 40٪ سدیم تشکیل شده است.

اگر شما مقدار زیادی سدیم مصرف نمایید تشنه میشوید و مایعات بیشتری می نوشید که سرانجام در بدنتان جمع میشوند . سدیم همچنین در تنظیم فشار خون موثر است

   + فرزانه (ربابه)دریاباری ; ٩:۱۳ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/۱/٢٤
comment نظرات ()

 

- چرا باید مراقب پتاسیم باشیم؟

پتاسیم ماده معدنی است که در همه خوراکیها یافت میشود. هنگامی که کلیه های شما از کار می افتند پتاسیم در بدن انباشته میشود. وجود مقدار بسیار زیاد پتاسیم در بدن خطرناک است و می تواند سبب نامنظم شدن ضربان قلب شده یا حتی تپش آن را متوقف سازد.

منابع عمده پتاسیم عبارتند از میوه ها، سبزیها، شکلات، جایگزین های نمک (نمکهای رژیمی حاوی پتاسیم)

   + فرزانه (ربابه)دریاباری ; ٩:۱٢ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/۱/٢٤
comment نظرات ()

 

3- چه کاری برای کنترل فسفات مصرفی باید انجام دهیم؟

فسفات یک ماده معدنی است که در بدن با کلسیم ترکیب گردیده و استخوان ها و دندان های شما را محکم نگه داشته و فسفات را دفع نماید. در نتیجه بدن سعی می کند با برداشت کلسیم از استخوانها (و محل آن به همراه فسفات) این وضعیت را تصحیح نماید.

اگر این وضعیت درمان نگردد؛ استخوانها ضعیف و شکننده میشوند. همچنین خارش یکی از عوارض افزایش فسفات بدن میباشد.

کنترل فسفات غذا بسیار مهم است. فسفات تقریباً در بیشتر غذاها وجود دارد ولی در شیر؛ پنیر و دیگر فرآورده های شیری لوبیا؛ جگر و آجیل به مقدار زیاد یافت میشود.

حذف همه فسفات از غذا نا ممکن است. از این رو پزشک ممکن است یک داروی نگهدارنده فسفات  تجویز نماید. این دارو به هنگام غذا مصرف میشود. این امر به تعادل میان کلسیم و فسفات بدن کمک میکند. پس مصرف این دارو با هر وعده غذایی با اهمیت میباشد.

   + فرزانه (ربابه)دریاباری ; ٩:٠٧ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/۱/٢٤
comment نظرات ()

 

 

استفاده از سه لیوان شیر روزانه که برابر است با 1000 میلی گرم کلسیم در روز که 900 میلی گرم آن از طریق مدفوع و 100 میلی گرم آن از طریق ادرار دفع می شود.
سوال ؟ چقدر از این مقدار کلسیم مصرف شده جذب شده است ؟

  1. مصرف زیاد کلسیم موجب عدم تعادل کلسیم و فسفات می شود که در این حالت فسفات از طریق ادرار دفع می شود. (نسبت کلسیم به فسفات نباید بیش ار 1,3 تا 2 باشد).

..................................................................................

  1. مقدار کلسیم موجود در یک دسی لیتر خون باید بین 8,3 تا 10 میلی گرم باشد در صورت  افزایش کلسیم از این مقدار فید بکی به غدد پاراتیروئید ارسال شده و این غدد از کار خواهد افتاد و دیگر کلسیمی جذب نخواهد شد.

........................................................................

  1. کلسیم در بدن به تنهائی قابل جذب نمی باشد.

............................................................................

  1. کلسیم در بدن زمانی قابل جذب است که همراه با فسفات و ویتامین D باشد.
  2. یکی از راه های جذب این ویتامین استفاده از نور مستقیم آفتاب که با پوست درتماس باشد.

................................................................

  1. کلسیم زمانی قابل جذب است که محیط قلیائی باشد و جالب توجه این که در محیط اسیدی کلسیم قابل جذب نیست. در این محیط معمولاٌ بدن از کلسیم موجود در استخوان برداشته و مورد استفاده قرار می دهد که  در نتیجه بمرور سائیدگی استخوان اتفاق می افتد.

......................................................................

  1. کلسیم زمانی قابل جذب است که شخص روزانه مقداری نرمش و ورزش معقول انجام دهد در غیر این صورت جذب کلسیم مختل خواهد شد.

....................................................................................

  1. کلسیم زمانی قابل جذب است که شخص از سیستم گوارش سالمی بر خوردار باشد. سالم بودن روده ها برای جذب کلسیم خورده شده.

......................................................................................

  1. کلسیم در صورتی قابل جذب است که انسان از کبد سالمی بر خوردار باشد. تبدیل کوله کلسیفرول به 25 – هید روکسی کوله کلسیفرول در کبد.

...............................................................

  1. کلسیم زمانی قابل جذب است که فرد کلیه های سالمی را داشته باشد. تبدیل کوله کلسیفرول به 1،25 – دی هیدروکسی کوله کلسیفرول در کلیه ها.

.........................................................

  1. در صورت عدم فعالیت غدد پاراتیروید جذب کلسیمی صورت نخواهد گرفت.

.........................................................................

  1. سالم بودن غده تیروئید که موجب متابولیسم می شود.
    ..
  2. ماست یکی از لبنیات رایج در جیره غذائی مردم است که مضرات فراوانی دارد از جمله:
    الف: 25 درصد ماست اسید لاکتیک است.
    ب: اسید لاکتیک موجب تضعیف نرونهای مغزی می شود.
    ج: این ماده موجب اسیدی بودن محیط شده و جذب مولکولهای کلسیم دچار اشکال می شود
    د: ماست موجب یبوست مزاج شده و گرفتاریهای عدیده ای را موجب می شود.
    ه: بر اثر یبوست مزاج سم خطر ناکی بنام پتومائین  و گازهای سمی از جمله اندل , اسکاتل , فنل و سولفور در روده تولید شده و دوباره جذب خون شده و سیستم عصبی را مختل میکند.

........................................................................

  1. شیر دارای قندی است به نام لاکتوز که برای جذب آن در بدن نیاز به آنزیم لاکتاز دارد , در افراد بزرگ سال این آنزیم معمولاٌ وجود ندارد.
  2. افراد بزرگسال بر اثر نوشیدن شیر عموماٌ دچار اختلالات گوارشی می شوند.

..............................................................................

  1. ماست بخاطر داشتن اسید لاکتیک موجب جذب زیاد کلسیم از  روده شده و تعادل کلسیم خون را مختل می کند.
  2. کلسیم مازاد موجب رسوب در نقاط مختلف بدن از جمله: پاشنه پا , (خار پاشنه) لکنچه کلیه , (سنگ کلیه) انتهای استخوان دنبالچه (بزرگ شدن این استخوان) و در قسمتهای مختلف بدن بصورت رسوبات کلسیمی (تومورهای کلسیمی) می شود.
  3. رسوب کلسیم مازاد در دیواره عروق کرونر قلب و ایجاد آرتریو اسکلروزیز می کند.

..........................................................................................

  1. وجود ماده ای بنام آفلاتوکسین در لبنیات که بسیار خطر آفرین است، زیرا بر اثر استفاده از نان خشک کپک زده در جیره غذائی دام موجب انتقال این ماده از نان به شیر می شود.

 

.....................................................................................

  1. استفاده از این مقدار کلسیم ( 1000میلی گرم در روز ) موجب آرتروز می گردد.
    زیرا همانطور که قبلاٌ متذکر شدم این مقدار کلسیم جذب نمی شود.

...............................................................................................

  1. استفاده از این مقدار لبنیات موجب عدم تعادل مغز و افزایش مایعات مغزی می شود.

.....................................................................................................

  1. استفاده از لبنیات بطور مداوم باعث خواب آلودگی در شخص می شود.
  2. این نوع افراد از انجام فعالیتهای فکری دقیق سریع خسته شده و زود عصبی می شوند.
  3. استفاده مدام از لبنیات موجب دردهای شدید پریود در بانوان شده و بمرور نظم پریود آنها مختل شده و بمرور دچار بیماری آمنوره ثانویه می شوند.

..........................................................................................

  1. استفاده مکرر از لبنیات خصوصاً ماست موجب ضعف رفتن پا از زانو به پائین می شود.

.....................................................................................................

  1. در مجموع استفاده از لبنیات زیاد موجب دردهای استخوانی می شود.
    توجه: در مجموع لبنیات بخاطر اسیدی بودن برای سیستم اسکلت و استخوانبندی مضرمیباشد.
    هنگامیکه غلظت کلسیم در مایعات بدن از حد طبیعی بالاتر رود سیستم عصبی تضعیف شده و فعالیتهای رفلکسی سیستم مرکزی کند میگردد
  2. بر اثر فعالیت در ماهیچه های بدن لاکتات ایجاد شده و موجب خستگی شخص می شود جالب توجه  اینکه 25 درصد ماست اسید لاکتیک بوده و با مصرف این مواد غذائی در حقیقت خستگی را به بدن تزریق می کنیم و ساعتها بخواب می رویم.

.......................................................................................

  1. افرادی که دارای یبوست مزاج هستند خوردن ماست بسیار خطر آفرین است.
  2. استفاده از ماست برای کودکان خطرناک بوده زیرا هیدروژن موجود در مغز را زیاد کرده و به همین خاطر جریانات خون مغزی افزایش پیدا کرده وکودکان دچار پیش فعالی می شوند.
  3. استفاده مکرر از ماست و سایر مواد لبنی شرایط ایجاد اسیدوز را در بدن افزایش می دهد.

............................................................................

  1. برای ماندگاری مواد لبنی مانند دوغ ماده نگهدارنده ای مانند: بنزوات به آن اضافه می کنند که این ماده در محیط اسیدی تبدیل به بنزوئین می شود که بسیار خطرناک است.
  2. نوشیدن دوغ همراه غذا موجب مختل شدن شیره گوارشی می شود.
  3. استفاده از لبنیات موجب تشدید بیماری صرع می شود.

...........................................................

  1. استفاده از لبنیات موجب تشدید بیماریهای اتو ایمیون مانند: روماتیسم مفصلی خواهد شد.
    (بخاطر اسیدی بودن این ماده و موجب عدم جذب کلسیم و فسفات).
  2. استفاده از ماست موجب افزایش آنزیم (LDH) در خون می شود.
    زیرا وجود اسید لاکتیک موجب افزایش این ماده در خون می شود.
  3. مصرف زیاد لبنیات (1000) میلی گرم در روز موجب سرطان تخمدان در خانمها و سرطان پروستات در آقایان می شود..........................................................

   + فرزانه (ربابه)دریاباری ; ۸:٥۳ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/۱/٢٤
comment نظرات ()