علایم مزاجهای چهارگانه و انتخاب غذا.حجامت.زالو درمانی.

اموزشی و بهداشتی و سلامتی

 

ویتامین D در پیشگیری و درمان سرطان ریه موثر است. بر اساس نتایج دانشمندان دانشگاه هاروارد، بیماران‌ ‌مبتلا به سرطان ریه که مقادیر زیادی ویتامین D ‌‌مصرف می کنند، دو برابر بیش از دیگر‌ ‌مبتلایان که ویتامین D ‌‌کمتری مصرف کرده‌اند، سلامتی خود را باز می‌یابند و یا حداقل‌ ‌تا پنج سال زنده می‌مانند. ‌این دانشمندان معتقدند، ویتامین D ‌‌را می توان از غذاهای‌ ‌مختلف، قرص‌های ویتامین، و یا نور خورشید دریافت کرد

ویتامین دی عمر مبتلایان به سرطان ریه را طولانی‌تر می‌کند


پژوهشگران دانشگاه هاروارد می‌گویند نور آفتاب و ویتامین دی طول عمر بیمارانی را که در مراحل اولیه سرطان ریه بسر می‌برند افزایش می‌دهد. به گزارش پایگاه اینترنتی ‪ ، medlineplus.com‬بقای پنج ساله بعد از عمل جراحی در بیمارانی که ذخیره بالایی از ویتامین دی داشتند و در ماههای آفتابی سال جراحی شده بودند در مقایسه با بیماران با ذخیره محدود ویتامین دی که در ماه‌های سرد سال تحت عمل جراحی قرار گرفتند تا دو برابر بیشتر بود. بهترین منبع ویتامین دی علاوه بر مواد غذایی و محصولات لبنی، نور خورشید است. اشعه فرابنفش بنفش خورشید محرک تولید این ویتامین در پوست است. محققان دانشکده پزشکی و دانشکده بهداشت عمومی هاروارد در این مطالعه میزان بقای ‪ ۴۵۶‬بیمار مبتلا به سرطان ریه در مراحل اولیه سرطان را که در فاصله سالهای ‪ ۱۹۹۲‬و ‪ ۲۰۰۰‬درمان شده بودند مورد بررسی قرار دادند. بقای پنج ساله در کسانی که میزان بالایی از ذخیره و مصرف ویتامین دی داشتند ‪۷۲‬ درصد در مقابل ‪ ۲۹‬درصد گروه کنترل بود. به نظر می‌رسد مصرف ویتامین دی و یا مکمل‌های غنی شده بلافاصله بعد از تشخیص و قبل از عمل جراحی باعث افزایش بقای این بیماران می‌شود. رابطه بین ویتامین دی و نتایج جراحی هنوز معلوم نیست. گمان می‌رود این ویتامین در پیشگیری از انواع سرطان موثر باشد. خواص ضد تکثیری این ویتامین باعث می‌شود مصرف این ویتامین با مهار چرخه تکثیر سلولی سلول‌های غیر طبیعی همراه باشد. به علاوه گمان می‌رود این ویتامین از انتشار سلول‌های سرطانی هم پیشگیری کند.

   + فرزانه (ربابه)دریاباری ; ٩:۱٦ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/۱/٢٤
comment نظرات ()