علایم مزاجهای چهارگانه و انتخاب غذا.حجامت.زالو درمانی.

اموزشی و بهداشتی و سلامتی

 

تحقیقات جدید نشان داده است که مصرف دوز بالای مکمل‌های ویتامین E خطر بروز سرطان ریه را افزایش می‌دهد. مطالعات در آمریکا روی 77 هزار داوطلب نشان داد که مصرف روزانه 400 میلی‌گرم از این ویتامین به مدت طولانی، خطر بروز سرطان ریه را تا 28 درصد افزایش می‌دهد که این خطر برای افراد سیگاری به مراتب بیشتر است. این در حالی است که در تحقیقات قبلی نیز مشخص شده بود که مصرف زیاد از حد و افراطی بتاکاروتن نیز می‌تواند خطرات مشابهی داشته باشد.

برای نخستین بار مشخص شد:
مصرف زیاد گوشت قرمز و گوشت فراوری شده خطر ابتلا به سرطان ریه را افزایش می‌دهد


پژوهشگران در آمریکا اعلام کردند که مصرف زیاد گوشت قرمز و گوشت فراوری شده، خطر ابتلا به سرطان ریه را افزایش می‌دهد. به گزارش سرویس بهداشت و درمان خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این در حالی است که در پژوهش‌های قبلی نیز تاثیر مصرف زیاد گوشت قرمز در افزایش خطر ابتلا به چندین سرطان دیگر از جمله سرطان روده تایید شده بود. این پژوهش، اولین مطالعه گسترده‌ای است که رابطه بین گوشت قرمز و سرطان ریه را نشان می‌دهد. نتایج پژوهش اخیر هم چنین حاکیست؛ افرادی که زیاد گوشت می‌خورند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان کبد و مری هستند و در مردان نیز تحت چنین شرایطی خطر بروز سرطان پانکراس بسیار بیشتر می‌شود.
از این رو پژوهشگران انستیتو ملی سرطان در آمریکا در گزارشی تاکید کردند که مردم می‌توانند با کاهش میزان مصرف گوشت قرمز، احتمال ابتلای خود را به این سرطان‌ها کاهش دهند

   + فرزانه (ربابه)دریاباری ; ٩:۱٧ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/۱/٢٤
comment نظرات ()