علایم مزاجهای چهارگانه و انتخاب غذا.حجامت.زالو درمانی.

اموزشی و بهداشتی و سلامتی

 

آغاز تابستان . حزیران سی روز است. استیلای بلغم و خون در این ماه از بین میرود و زمان مره صفراویه رو میآورد. در این ماه از رنج زیاد و خوردن گوشت بسیار خصوص چربی‏دار نهی شده. گرمی هوا و خشکی آن موجب تبخیر مایعات بدن و کم شدن بلغم و غلبه‏ی صفرا می‏گردد حزیران ماه گرم و خشکی است. در هوای گرم مسامات بدن باز و ترشح غدد تعریق بآسانی انجام می‏گیرد کارهای سخت و پر مشقت سبب زیادی عمل تعریق و ضعف و لاغری زیاده از حد می‏شود. خوردن چربی زیاد تأثیر حرارت هوا و آفتاب را روی بدن زیاد می‏کند. زیاده‏روی در خوردن گوشت گر چه همیشه مذموم و بد است اما در ماه حزیران که گرما رو بطغیان گذاشته زیانش بیشتر است زیرا گوشت در میان خوراکیها زودتر از هر چیز فاسد می‏شود بخصوص در هوای گرم که بندرت می‏شود گوشت سالمی پیدا کرد و یا سالم نگهداری نمود. گرمای هوا غدد تعریق را بکار می‏اندازد. حیوانی را که در هوای گرم ذبح می‏کنند غالبا عرق‏دار است، عرق مایعات مسمومی است که از بدن خارج میشود بنابراین گوشت در هوای گرم یک سم خطرناکی است. گوشت در هوای گرم چون خیلی زود می‏پوسد و پوسیدن عبارت از تبدیل ذرات ترکیبی اوست بانواع میکربها پس گوشت در هوای گرم انبانی از بیماریها است.

   + فرزانه (ربابه)دریاباری ; ٥:۳٠ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/٢/٩
comment نظرات ()