علایم مزاجهای چهارگانه و انتخاب غذا.حجامت.زالو درمانی.

اموزشی و بهداشتی و سلامتی

 

تخم مرغ خانگی.دنبلان. میگو. حلیم. نخود آب و آبگوشت فسنجان. بریانی. قلیه. کره گلابی. انگبین(عسل) مربا. گوشت آهو. فالوده. خامه. گوشت خرگوش. اب شور زنجبیل. توت سفید(شیرین). اب گرم. آبگوشت زیره(مانند ابگوشت معمولی+لیمو عمانی+آلو+زیره فراوان) گل سرخ. انجیر. مغز بادام شور.

رطب(گرم و مقوی مسهل)کرفس. انجیر خشک. تر خون. گردو.آبگوشت نخود(گرم و مقوی)نعناع. گندم. تر تیزک. مغز بادام شیرین.آبگوشتمغز دانه ها(گوشت قلوهگاه+سینه+بادام. پسته. گردو +سیب زمینی)نخود. سوسن. تره. ترنج. پیاز . نیشکر. سیر.. پسته.آبگوشت خربزه(مانندآبگوشت معمولی وبه جای خربزه) زردک. فندق. زیتون سیاه. نبات. نمک.

گلاب. گوشت گنجشک. چلوکباب(با گوشت گوشفندی)گوشت بلدرچین. گوشت خروس. گوشت شتر. گوشت کبوتر. گوشت ماهی شور. خاگینه.



   + فرزانه (ربابه)دریاباری ; ۸:٠٦ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/٦/۱۸
comment نظرات ()