علایم مزاجهای چهارگانه و انتخاب غذا.حجامت.زالو درمانی.

اموزشی و بهداشتی و سلامتی

 

۱. خوردن غذا با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم شروع کنید. پس از غذا شکر خدا را به جا آورید.۲. قبل از سیر شدن کامل دست از غذا بکشید. غذا را به آهستگی وآرام میل کنید. ۳. ظروف تفلون وآلمینیوم سبب کمخونی .سرطان زایی . اختلال حافظه وضعف اعصاب میشوند وضرر های دیگری نیز دارند. (پلوپز برقی ودیگ زود پز نیز ضرر دارند.)۴ در فصل زمستان خیار وگوجه مصرف نکنید.۵ ابتدا و آخر غذا قدری نمک تناول کنید.۶. خمیر دندان بسیار کم استفاده کنید.(به اندازه نخود روی مسواک کافی است)۷ سالمترین و پر خاصیت تریننو شابه ی سنتی ایران شربت سکنجبین است (طرز تهیه:یک لیوان آب+ ۴ لیوان عسل+یک لیوان سرکه ی طبیعی (خانگی) + یک لیوان عرق نعنا مخلوط شود به مدت ۵ دقیقه بجوشد. پس از خنک شدن قدری از آن را با آب رقیق کرده وشربت کنید. صبح وناشتا وقبل از خواب میل شود.)۸. ظروف مسی استفاده کنید.

برخی خواص ظروف مسی:ضد سرطان. ضد افسردگی. انرژی زا. تقویت کننده سیستم ایمنی ودفاعی بدن. تنظیم کننده ترشح هورمونهای بدن. ضد عفونی کردن آب وغذا و ....

۹. مابین غذا  مایعات و آب ننوشید. غذا را کاملا بجوید. سر پا غذا نخورید. حین غذا خوردن کفش به پا نداشته باشید. ۱۰. چای ژس از غذا ایجاد کمخونی وبیماریهای گوارشی می کند.۱۱

به جای چای معمولی یکی از ۲۵ نوع چای اصیل ایرانی را میل کنید. (لیست آنها را از پزشک بخواهید.)

۱۲. حتی المقدور در ساعات شبانه روز (با غذا یا به تنهایی)عسل میل کنید.۱۳ روغن حیوانی خواص بیشماری برای بدن دارد. اما پس از سن چهل سالگی شبها نباید مصرف شود.

خواص روغن حیوانی: ضدسم . کاهش چاقی وچربی خون. مهار پوکی استخوان .تقویت قلب و.....جهت هضم بهتر. همراه غذای طبخ شده با روغن حیوانی مقداری سرکه یا آبغوره یا آبلیمو میل شود. در فصل بهار وتابستان روغن حیوانی کمتر مصرف شود.

۱۴ صبخانه کامل. ناهار سبک وحاضری .شام کامل اما ابتدای شب میل شود. ۱۵. جوشانده برگ یا ریشه ی کاسنی یا عرق کاسنی بهترین دوست کبد میباشد. روزی ۲ تا ۳ لیوان)

                             ۱۶. پس از صبحانه ۷ تا ۱۴ عدد بادام پوست نشده را مغز کنید ومیل نمایید.(۴۰روز)

۱۷ به یاد داشته باشید که پرهیز سرآمد تمام داروهاست.

۱۸.آبگوشت کاملترین وسالمترین و معتدلترین غذای ایرانی است که ترکیبات آن مولد خون صالح میباشد.

۱۹.حداقل هفته ای دومرتبه آش سنتی(جو.آلو.انار .زرشک .سماق....)همراه عسل میل کنید.(آشهای سنتی پایه ی سلامتی هستند. هر چه آش کمتر مصرف شود رنگ سلامتی را کمتر خواهید دید!)

۲۰یبوست ام الا مراض (مادر بیماریها) است. طبق نظر بو علی سینا مزاج سالم در روز ۳ تا ۵ مرتبه باید تخلیه شود. در غیر اینصورت بیمار هستید. و(مستعد انواع بیماریهای عصبی و جسمی و.....)۲۱.خواب رفتن سریع دست و پا علامت غلظت خون است و غلظت خون نیز ام الا مراض (مادر بیماریها) است و حجامت بهترین چاره ی آن است.

۲۲.خوردن ماست با غذای گوشتی مضر و مولد خون فاسد است. ۲۳.پفک از علل عقیمی ونا باروری ونازایی است.از عقیمی اطفال خود پیشگیری به عمل آورید!

۲۴. هر کسی بسته به مزاج و طبیعت بدن خود باید غذا بخورد. کسی که سوداوی یا صفراوی است از خوردن مواد مولد سودا وصفرا پرهیز کند و فرد بلغمی ودموی نیز همینطور. تشخیص مزاج و طبع ونوع عذاهای لازم موافق با طبع خود را از پزشک حجامت کننده بخواهید. ۲۵.خوابیدن طولانی وبلا فاصله پس از غذا مضر است. شبها دیر خوابیدن بسیار مضر است. صبحها دیر بیدار شدن از هر دو مضرتر است!

   + فرزانه (ربابه)دریاباری ; ۸:٠٧ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/٦/۱۸
comment نظرات ()