علایم مزاجهای چهارگانه و انتخاب غذا.حجامت.زالو درمانی.

اموزشی و بهداشتی و سلامتی

 

در تشخیص مزه زبان بایستی به عوامل خارجی و تفکیک آنها توجه کنیم مثلاٌ تلخی زبان ناشی از دود سیگار یا شیرینی زبان ناشی از مصرف شکلات در مالت طبیعی و غالباً در صبح هنگام بیدار شدن از خواب بهترین موقع  تست مزه است.

 

مزه زبان در حالت کلی به پنج قسمت تقسیم میگردد

 که احساس این مزه ها غالباً در صبحگاهان بیشتر نمود پیدا میکند و یا شخص در طول شبانه روز همیشه آنرا احساس میکند:

زبان تلخ:

احساس مزه تلخی در دهان که غالباً با خشکی و ممکن است با زردی روی زبان همراه باشد نشاندهنده وجود طبع صفرایی و یا افزایش صفرای معده است که علاج آن درمان اندام مربوطه است.

زبان شیرین:

 وجود این حس همیشگی نشاندهنده غلبه خون در بدن است که به هنگام رویت زبان رنگ ربان از یک قرمزی برخوردار است. علاج آن کاهش دما و حرارت غریزی بدن و نوشیدن حنکی ها و غذاهای سرد و خشک است.

زبان ترش:

 این احساس که همراه با بدبویی دهان و خیسی زبان گاهی می تواند باشد نشاندهنده تن سودایی است و یا وجود بلغم ترش در معده است که علاج آن رفع خلط غالب است.

زبان شور:

این احساس نشاندهنده افزایش بلغم و غلبه سردی بر بدن است که علاج آن رفع بلغم بدن است.

 زبان فاقد مزه:

 نشان دهنده تعادل اجزای خلطی بدن است و یا اینکه هیچ عارضه های را نشان نمی دهد.

   + فرزانه (ربابه)دریاباری ; ٥:۱٥ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/٦/٢٠
comment نظرات ()