علایم مزاجهای چهارگانه و انتخاب غذا.حجامت.زالو درمانی.

اموزشی و بهداشتی و سلامتی

 

سازگار و ناسازگاری غذاها یعنی چه؟

علت تخمیرهای خطرناک، عفونت روده‌ها، دردهای سخت شکم و کبد، مسمومیت خون و انواع سردردها و تحریکات عصبی، همه ناشی از ناسازگاری بعضی از غذاها با هم می‌باشد. ولو اینکه تمام این غذاها غیرگوشتی بوده و فقط از گیاهان و نباتات انتخاب شده باشد. بنابراین هرکس باید بداند که چه غذاهایی با یکدیگر خوب ترکیب می‌شوند و سازگارند و برعکس چه خوراک‌هایی با یکدیگر بد ترکیب شده و ناسازگارند، زیرا سازگاری غذاها با یکدیگر برای حفظ تندرستی از اصول ثابت و مهمی است که می توان آن را کلید شفا و تندرستی دانست.

ماینه تیسم،الکتریسم

سازگاری و ناسازگاری غذاها با هم موضوعی است که بشر از قدیم به حکم تجربه و غریزه طبیعی به آن پی برده، و امروز با بررسی‌های علمی در آزمایشگاه‌های جدید، صحت این موضوع ثابت شده که آنچه در زیرزمین به وجود می‌آید، با آنچه در روی زمین پیدا می‌شود سازگار نیستند. اختلاط میوه‌ها و سبزی‌هایی که در داخل زمین می‌رویند و دارای خاصیت ماینه تیسم (مغناطیسی) هستند، با میوه‌ها و سبزی‌هایی که در روی زمین به وجود می‌آیند ودارای خاصیت الکتریسم هستند، ناسازگارند و اگر این دو را با یکدیگر مخلوط کرده و بخوریم، ماده‌ای شیمیایی را به وجود می‌آورد که بعد از گذشتن از کبد با خون مخلوط می‌شود و از این اختلاط یک نوع مسمومیت مزمن و غیر قابل اجتناب پیدا می‌شود که در بیشتر موارد اختلالات دردناک دستگاه هاضمه، اسهال، نفخ و گاز شکم از آن بوجود می‌آید، که اغلب منجر به فتق، قولنج، جوش، ورم امعا، سردردهای یک طرفه (میگرن)، درد کلیه، آنژین، آپاندیسیت، آلرژی وغیره می‌شود.

استثنا

یادآوری می‌شود که در مورد سازگاری و ناسازگاری غذاها با هم موارد استثنا وجود دارد. چنان که سیب درختی با اینکه روی درخت می‌روید و دارای خاصیت الکتریسم می‌باشد با سبزی‌ها و غلاتی مثل گندم، ذرت، برنج و میوه‌هایی مثل خربزه و هندوانه یا پرتقال و گلابی به خوبی سازگار است و می‌توانیم آنها را زیاد باهم بخوریم ولی ازطرف دیگر میوه‌های روغن دار مثل بادام، فندق، گردو با میوه‌های شیرین درختی سازگار نیستند و برعکس با میوه‌های زمینی یعنی سبزی‌ها سازگار می‌باشند.

فهرست غذاهای ناسازگار باهم

نان با سیب زمینی

عسل با اسفناج

آرتیشو با هلو

موز با شاه بلوط

پرتقال با بادام

کاهو با شاه بلوط

برنج با ذرت

نارنگی با پسته زمینی (پسته شام)

شنگ با زردآلو

روغن نباتی با عسل و انجیر

انگور با میوه یا روغن زیتون

تمشک با سیر

خرما با سالاد

هندوانه با خربزه

فندق با موز

انجیر با گوجه فرنگی

توت فرنگی با شلغم و ترب

میوه‌های کال و نارس با نان

انجیر با آرتیشو

آلبالو و گیلاس با کرفس

ازگیل با نان

مربا و ترشی با کلم

رازیانه با خرمالو

گردو با بلوط

نارگیل با عسل

گوشت با ماهی

تخم مرغ با شیر

گوشت و چربی با مربا

ماهی با لبنیات

 

 

فهرست سازگاری میوه‌ها و غذاها با انگور

انگور با نان برشته

انگور با موز

انگور با بلوط پخته یا خام

انگور با سیب درختی

انگور با برنج سفید پخته

انگور با خربزه

انگور با سیب زمینی تنوری

انگور با انجیر تازه

انگور با آب پرتقال

انگور با آب انار

انگور با زردآلو

انگور با آب آناناس

انگور با خرمالوی رسیده

انگوربا آلبالو و آب پرتقال

انگور با خرما و آب پرتقال

انگور با انجیر خشک، کشمش یا آلوی خشک

انگور با عسل، خامه‌ی تازه یا آب پرتقال

انگور با نان و پنیر تازه، غذای کاملی است و سازگاری دارد.

انگور با کته برنج که با آب و پیاز خوردشده پخته شده و با عسل وخامه‌ی تازه و آب پرتقال به آن چاشنی زده باشند.

انگور با سیب‌زمینی که در آب پخته شده و با بریده‌های ریز پیاز مخلوط شده باشد.

 

ناسازگاری میوه‌ها وسبزی‌ها و... با انگور

ناسازگاری هندوانه با انگور:

انگور با هندوانه ناسازگار است از این جهت هیچ وقت نباید هندوانه و انگور را با هم خورد زیرا تمام میوه‌ها مواد رادیو اکتیویته یا قوه جاذبه‌ی مخصوص به خود را دارند، انگور دارای قوه جاذبه است که با سبزی‌های سبز که دارای رادیو اکتیویته است، سازگار نیست.

ناسازگاری شیمیایی غذاها با انگور

هیچ وقت انگور را به عنوان دسر بعد از غذا نخورید. انگور با غذاهایی که دارای گوشت چهارپایان یا ماهی یا چربی‌ها هستند سازگار نیست. و نیز انگوربا شیر، روغن‌های نباتی، میوه‌های روغنی، سبزی‌های خوردنی و گوجه‌فرنگی نمی‌سازد. بسیاری از اشخاص می‌گویند انگور به آنها نمی‌سازد. این اشخاص حق دارند و در عین حال در اشتباه هستند زیرا این انگور نیست که حال آنها را بد می‌کند بلکه این چیزهایی است که با انگور می‌خورند و آن چیزها حال آنها را بد می‌کند.

اگر ناسازگاری درموقع عمل کردن کبد پیدا شود. استفراغ، سرگیجه رفتن، خستگی و بی‌حالی عمومی دست خواهد داد.

از طرف دیگر ناسازگاری بعضی از اغذیه مخصوصاً سبزی‌های خوردنی و شیر با انگور موجب ناراحتی روده ها شده و باعث ایجاد اسهال، کولیت (ورم‌روده)، عفونت بواسیر و حتی کلیه‌ها شده و سردرد و نفخ در گلو و شکم ایجاد کرده و باعث ناراحتی و اختلال دستگاه اعصاب خواهد شد.

همچنین وقتی انگور با گوشت یا ماهی خورده شود ناراحتی‌های گوناگون در بدن بروز میکند.

افراط در غذاهایی که مواد نشاسته ای دارند

افراط در مصرف سیب زمینی، ماکارونی، برنج، آردهای سفید، شیرینی باعث ترشی معده و ترشحات سفید در زنان و جوش صورت می‌شود. همانطور که پیوره و تب‌های معده و روده در اثر افراط در مصرف شیرینی‌های چرب به وجود می‌آید. مصرف کمی آب لیمو باعث خنثی کردن و از بین بردن تمام عوارض ناشی از فساد و کثافت خون میشود و کبد را که حامل سموم است پاک و تصفیه می‌کند.

غذاهای سازگار با لیمو

روغن‌های مایع نباتی، میوه‌ی زیتون، گردو، بادام، فندق، سیب زمینی ترشی،

بادام زمینی (پسته شام)، ازگیل، هویج، سالاد کاهو، کرفس، تره فرنگی (پوارو)، پیاز، چغندر، گل کلم، کلم دگمه ای (کلم بروسل)، شاهی، سیر، شلغم، ترب، بادمجان، فلفل، رازیانه، مارچوبه، اسفناج، آرتیشو، شنگ، کدوی مسمایی، انواع کدو، کلم قمری، تخم مرغ، پنیر.

غذاهای ناسازگر با لیمو

نان، سیب زمینی، برنج، گندم، ارزن، ماکارونی، موز، بلوط، نانهای شیرینی، میوه‌های شیرین، گوجه فرنگی، سیب درختی، سرکه، لپه، باقلا، عدس، لوبیا، لوبیای چیی، خرما و انجیر، نخود.

فرمایش حضرت محمد(ص)

کسی که دایم شکمش را پرکند، تندرستی را از دست می دهد. نباید شکم را با غذاهاو آشامیدنی ها خسته کرد و از کار انداخت. زیاد خوردن، پدر دردهاست و کم خوردن، پدر درمان ها است.

و نیز حضرت پیغمبر اکرم (ص) فرموده اند:

المعده بیت کل داء و الحمیه راس کل دواء

یعنی پری معده و امتلای بطن خانه ی هر درد و پرهیز سرآمد هر مداوایی است.

بهترین دارو برای اسهال

جو: بهترین دارو برای اسهال این است که جو را سه روز در آب خیس کرده و از مایع بدست آمده نوشیده شود.

مخلوط پیازوسیب: پیاز رنده شده با سیب به مقدار مساوی در دفع اسهال مفید است.

اورمی

اسید اوریک اسیدی است که از ترکیب اوره با اکسیژن ایجاد می شود. این ماده در آب گرم حل می شود و در ادرار انسان و اغلب حیوانات وجود دارد.

اسیدهایی که در خون ما هستند در اثر غذاهای گوشتی، نشاسته ای و نان سفید پیدا می شوند و میوه ها و سبزی ها چنین اسیدهایی را در خون ایجاد نمی کنند بلکه آنها را خنثی کرده و از بین می برند.

اسید اوریک با ادرار خارج می شود و بدن را کاملاً ترمیم می کند. در مورد میزان اسید اوریک در بدن هر کس باید این سه اصل را بداند و همیشه آنها را مدنظر داشته باشد:

نکاتی راجع به اسید اوریک

 هیچ وقت ترشی های مختلف را با هم مخلوط نکنید و در هم نیامیزید.

 اسید اوریک باعث ابتلا به رماتیسم می شود.

 اسید لیمو، اسید اوریک را از بین میبرد

   + فرزانه (ربابه)دریاباری ; ٦:٥٥ ‎ب.ظ ; ۱۳٩۱/۱/٢٥
comment نظرات ()