علایم مزاجهای چهارگانه و انتخاب غذا.حجامت.زالو درمانی.

اموزشی و بهداشتی و سلامتی

 

واکنش افراد در برابر غذاها

هر کس در برابر یکسری غذاها واکنش مخصوص به ساختمان بدن خود را نشان می‌دهد. این مطالب مانند تمام جنبه‌های دیگر زندگی مرتبط به توازن اضداد است. گیاهان مخصوصاً به صورت خام بیشتر سرد (قلیایی) هستند، در صورتی که اغلب غذاهای حیوانی در گروه غذاهای اسیدی یا گرم قرار می‌گیرند. نمک، شکر و روغن هم در اثر مصرف زیاد، طبیعت خوراکی‌ها و توازن بدن را بر هم می‌زنند.

آنچه از گذشته به ما به ارث رسیده است و بزرگ‌ترها در مورد غذاها عنوان می‌کنند، در واقع پیشینه علمی دارد. همان‌طور که می‌بینید در تابستان برای توازن گرمای هوا در منازل، مصرف غذاهای پختنی و سرخ کردنی کمتر شده و به خصوص ماست و خیار پای ثابت سفره می‌شود. یا در زمستان‌ها، بزرگ‌ترها توصیه به مصرف زنجبیل می‌کنند.

ماست، نعنا و کاهو و سکنجبین، هندوانه و خیار همه در فصل گرم مصرف می‌شوند و هدف سرد شدن طبع ما است. بدن ما بیشتر به غذایی نیاز دارد که خاصیت قلیایی آن بیشتر باشد، مثل اغلب سبزیجات، ادویه‌ها، میوه‌ها و مغزها، زیرا صفرا که از بدن ترشح می‌شود خود حالت اسیدی دارد.

در ضمن رژیم غذایی امروز که مملو از شکر، نمک، چربی و نیز غذاهای منجمد و افزودنی‌های خوراکی است همگی اسیدیته بدن را افزایش می‌دهند.

زیاد غذاهای سرد باعث آرتریت، روماتیسم، دست و پای سرد، تکرر ادرار، ترشح زیاد بزاق، دل درد، نفخ شکم، اسهال، اضطراب، گرفتگی عضله، خستگی و درد ماهیچه می‌شود

 

استفاده زیاد از نمک و شکر ه فرد فشار عصبی وارد می‌کند و مانع از جذب مواد مغذی لازم برای بدن می‌شود.

 

کمبود مواد مغذی به طور معکوس موجب می‌شود بدن شما غذای بیشتری بطلبد که نتیجه آن پرخوری و چاقی می‌شود. بدن ما به قند نیاز دارد، اما مصرف زیاد آن میزان انسولین را زیاد می‌کند و در نتیجه آن، انسولین قند اضافه را به صورت چربی در سلول‌ها انبار می‌کند. میوه‌ها حاوی قند هستند، اما چون به همراه فیبر می‌باشند، جذب قند را در بدن کند می‌کنند. نمک یا همان سدیم نیز برای واکنش‌های داخلی بدن حیاتی است، ولی باید همیشه با عنصر پتاسیم در تعادل باشد. در غیر این صورت باعث دفع کلسیم از ادرار و بروز پوکی استخوان می‌شود

   + فرزانه (ربابه)دریاباری ; ۱۱:۱٥ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۱/۱٠/۳
comment نظرات ()