علایم مزاجهای چهارگانه و انتخاب غذا.حجامت.زالو درمانی.

اموزشی و بهداشتی و سلامتی

 

غذاهای مفید برای افراد بلغمی مزاج :

تمام غذاهای گرمی بخش از قبیل گوشت شتر ، گوسفند ، کبوتر ، سار ، گنجشک ، بوقلمون کباب شده و از میوه جات : همه میوه های رسیده و شیرین .

از ادویه جات : هل ، دارچین ، زنجبیل ، زعفران ، جوز هندی ، فلفل سیاه و فلفل سفید و دانه فلفل ، دانه خردل ، سیر ، موسیر ، از ریشه ها : چغندر ، شلغم ، هویج ، کلم قمری ، ترب سیاه و سفید .

از سبزیجات : کلیه سبزیجات گرم ، مانند : انواع کلم ، ساقه کرفس ، نعناع ، ریحان ، جعفری ، مرزه ، ترخون ، تره و شوید . از حبوبات : نخود ، گندم ، لوبیا چیتی ، لوبیا کشاورزی و یا کپسولی ، دال عدس و لپه .

در صورت استفاده از سایر حبوبات و غلات ، بهتر است از ادویه جات گرم مانند : زیره سیاه ، زیره سبز ، زنجبیل ، دارچین ، هل ، زعفران و کمی زردچوبه استفاده شود .

از بذرهای ملین مانند : تخم ریحان ، تخم شربتی ، قدومه شیرازی ، خاکشیر و بارهنگ نیز می توان استفاده کرد .

از خشکبار : بادام ، گردو ، فندق ، پسته ، کنجد ، ارده مفید است و از عسل و شیره خرما نیز می توان مصرف کرد .

استفاده از این نوع مواد غذایی بسیاری از بیماری های اتوایمیون ، مانند : بیماری های رماتیسم ، پارکینسون و سایر بیماری های صعب العلاج را درمان می کند . اکثر افراد مبتلا به این بیماری ها از طبع سرد برخوردار هستند .

   + فرزانه (ربابه)دریاباری ; ٢:٥۸ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/٧/٢٤
comment نظرات ()