علایم مزاجهای چهارگانه و انتخاب غذا.حجامت.زالو درمانی.

اموزشی و بهداشتی و سلامتی

 

انواع ادویه جات و مزاج آن ها
ادویه جات مواد معطری هستند که برای رنگ و طعم غذا استفاده می شوند و عموما از طبع گرم و خشک برخوردار هستند و از این رو، نباید در مصرف آن ها زیاده روی کرد. رعایت این امر هم غذا را خوش مزه و خوش رنگ می کند و هم بدن انسان را از این که دچار آسیب یا بیماری شود محافظت می کند. هم چنین از ادویه جات می توان برای تعادل غذاهای سرد استفاده کرد و مزاج آن ها را تغییر داد. زیاده روی در استفاده از ادویه جات ناراحتی کبدی و پوستی را سبب می شود. بر این اساس، ادویه جات باید در حد متعادل و متعارف استفاده شود.
ادویه جات نوع مزاج ادویه جات نوع مزاج
آویشن ............. گرم و خشک اکلیل کوهی ............. گرم و خشک
بادیان رومی (رازیانه) .. گرم و خشک برگ بو ............. گرم و خشک
پونه ی کوهی .......... گرم و خشک جوز هندی............. گرم و خشک
خردل ......... گرم و خیلی خشک دارچین ............. گرم و خشک
فلفل قرمز ........ خیلی گرم و خشک سماق ............ سرد و خشک
کاکائو ............. گرم و خشک هل کمی گرم و خیلی خشک
میخک ......... خیلی گرم و خشکزردچوبه ............. گرم و خشک
زعفران ............. گرم و خشک زنجبیل ........... خیلی گرم و خشک
زنیان ............. گرم و خشک زیره ی سبز .... خیلی گرم و خشک
زیره ی سیاه .... خیلی گرم و خشک فلفل سیاه .... خیلی گرم و خشک
فلفل سفید .... خیلی گرم و خشک گل رنگ ............... گرم و خشک
گل پر ................ گرم و خشک وانیل ............. گرم و خشک
سیاه دانه ............. گرم و خشک انیسون ............. گرم و خشک


   + فرزانه (ربابه)دریاباری ; ۱:۱۱ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/٧/٢٥
comment نظرات ()