علایم مزاجهای چهارگانه و انتخاب غذا.حجامت.زالو درمانی.

اموزشی و بهداشتی و سلامتی

 

Woman And Carving Pumpkin Coloring Sheet انواع گوشت ها و مزاج آن ها
گوشت منبع غنی پروتئین های حیوانی است و استفاده ی معقول از آن ها توصیه می شود. زیاده روی از این مواد در رژیم غذای توصیه نمی شود و پرخوری از این مواد موجب بیماری های صعب العلاجی می شود. امروزه، اکثر مردم جامعه ی ما استفاده بهینه از این مواد را نمی دانند و علت آن تبلیغ بیش از حد درباره ی گوشت سفید است که زیاده روی در مصرف آن موجب بیماری های استخوانی می شود. هر نوع گوشت مزاج خاصی دارد و برای افراد خاصی توصیه می شود. گوشت های سفید عموما از مزاج سرد برخور دارند و برای افرادی که ناراحتی های استخوان و رماتیسم دارند و به خصوص برای افرادی که از بیماری های روحی و افسردگی رنج می برند توصیه نمی شود. و بعضی از گوشت های قرمز نیز دارای طبع سرد هستند، مانند گوشت گاو، گوشت گوساله، گوشت بز که اثر تخریبی آن ها در افراد سرد مزاج بیش از گوشت سفید است. گوشت های قرمز که از مزاج گرم برخوردار هستند به افرادی که دارای دردهای استخوانی، اعصاب، روماتیسم، آرترید روماتوئید و صرع هستند توصیه می شود. گوشت گنجشک و گوشت سار و گوشت کبوتر برای کودکان صرعی و کودکانی که دیر زبان باز می کنند و یا دیر راه می روند بسیار مفید است. گوشت شتر برای افرادی که طبع سرد دارند و همیشه احساس سرما می کنند بسیار مفید است.
پاچه ی گوسفند همراه با سوپ جو برای افرادی که یبوست مزاج دارند و از کلیت روده رنج می برند سودمند است.
توجه: گوشت های سفید یا قرمزی که طبع آن ها سرد است برای افرادی که دچار بیماری ام اس (MS) هستند فوق العاده مضر است.
گوشت ها نوع مزاج گوشت ها نوع مزاج
شتر ....................... گرم و خشک گاو ......................... سرد و تر
گوساله ....................... سرد و تر گوسفند .................... گرم و تر
بز ......................... سرد و تر مرغ محلی ................گرم تر
خروس ........................ سرد و تر جوجه ی مرغ ............... گرم و تر
جوجه ی خروس ................ خنک انواع ماهی ها ........... سرد و تر
کبوتر ........................ گرم و تر آهو ........................ گرم و تر
کله و پاچه .................. سرد و تر سیرابی ........................ سرد و تر
میگو........................ سرد و تر اردک ........................ سرد و تر
غاز ........................ گرم و تر بوقلمون ........................ گرم و تر
کبک ........................ گرم و تر بلدرچین وحشی............... گرم و تر
قرقاول........................ گرم و تر 0سار ........................ گرم و تر
گنجشک ........................ گرم و تر دل........................ گرم و تر
قلوه ........................ گرم و تر جگر سفید ................. سرد و تر
جگر سیاه ...................... گرم و تر

   + فرزانه (ربابه)دریاباری ; ۱:۱۳ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/٧/٢٥
comment نظرات ()