علایم مزاجهای چهارگانه و انتخاب غذا.حجامت.زالو درمانی.

اموزشی و بهداشتی و سلامتی

 

انواع صیفی جات و مزاج آن ها
صیفی جات از مواد معدنی مفیدی برخوردارند. استفاده از آن ها در غذای روزانه برای سلامتی بسیار مفید است و مانع از به وجود آمدن امراض می شود. صیفی جات که رنگ زرد دارند،‌ دارای موادی به نام بتاکاروتن هستند که در بدن انسان تبدیل به ویتامین A می شوند و برای دید چشم بسیار مفیدند. باید توجه داشتکه استفاده ی بیش از حد از این مواد رنگی (کاروتن) موجب نازایی می شود و برای تولید مثل مضر است.
صیفی جاتی که از رنگ سبز برخوردار هستند دارای موادی به نام کلروفیل بوده و در خون سازی سهیم هستند. صیفی جاتی مانند خربزه و هندوانه و طالبی و گرمک ادرارآور، و برای شستشوی سیستم اورولوژی (کلیه ها و مثانه) مفید هستند. پوست هندوانه برای نفخ معده که بر اثر خوردن هندوانه به وجود می آید بسیار مفید است. پوست خربزه بهترین داروی ورم پروستات در مردان است. انسان با استفاده ی صحیح و به موقع از این نعمت های باارزش الهی همیشه جسمی سالم و روحی پر نشاط خواهد داشت.
صیفی جات نوع مزاج صیفی جات نوع مزاج
خربزه ........................ گرم و تر هندوانه ...................... سرد و تر
طالبی ....................... گرم و تر گرمک ....................... سرد و تر
دست انبو ................... گرم و تر خیار سبز ............. کمی سرد و تر
خیار چمبر ........................ معتدلگوجه فرنگی .................سرد و تر
فلفل دلمه ای ........ گرم و خشک فلفل سبز ........ گرم و خشک
بی بر ........ گرم و خشک بادمجان ........ گرم و خشک
کدو خورشتی ............ سرد و تر کدو حلوایی ................. گرم و تر

   + فرزانه (ربابه)دریاباری ; ۱:۱٦ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/٧/٢٥
comment نظرات ()