علایم مزاجهای چهارگانه و انتخاب غذا.حجامت.زالو درمانی.

اموزشی و بهداشتی و سلامتی

 

انواع توت ها و بذرهای ملین و مزاج آن ها
توت ها مواد غذایی شیرینی هستند که هم به صورت تازه و هم به صورت خشک می توان از آن ها استفاده نمود. توت ها دارای قند فراوانی هستند که ارزش غذایی فوق العاده بالایی دارند و انرژی زیادی را در بدن ایجاد می کنند؛ خصوصا اگر خشک شده باشند که مقدار قند آن ها افزایش می یابد. قندهای موجود در این گونه میوه ها ساده است و سریع جذب می شود و انرژی فراوانی تولید می کند.
بذرهای ملین نیز از اهمیت فوق العاده ای برخوردارند؛ زیرا بر اثر خیس شدن، موسین فراوانی تولید می کنند. استفاده از این نوع بذرها سیستم گوارش را بیمه می کند و از نفوذ اسید معده به جداره ی آن نیز جلوگیری می نماید. بذرهای ملین هم چنین حرکات دودی روده را افزایش داده و از یبوست جلوگیری می کنند. استفاده ی صحیح از این بذرها موجب سلامتی و نشاط انسان می شود.
توت ها و بذرها ملین انواع مزاج توت ها و بذرها ملین انواع مزاج
توت سفید ............... گرم و تر توت سیاه ............... گرم و تر
شاه توت ............... سرد و تر توت فرنگی ............... سرد و تر
تمشک...................... معتدل توت خشک ............... گرم و تر
قدومه ی شیرازی ............ گرم و تر قدومه ی شهری (باغی) .. گرم و تر
تخم مرو................... سرد و تر خاکشیر................... خنک
بارهنگ .................... خنک اسفرزه .................... سرد و تر
فرنجمشک ............ گرم و خشک تخم شربتی ............... گرم و تر
بالنگو ............... گرم و تر تخم ریحان ............... گرم و تر


   + فرزانه (ربابه)دریاباری ; ۱:۱٧ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/٧/٢٥
comment نظرات ()