علایم مزاجهای چهارگانه و انتخاب غذا.حجامت.زالو درمانی.

اموزشی و بهداشتی و سلامتی

 

انواع ریشه ها و مزاج آن ها
ریشه ها بهترین و بیش ترین املاح و مواد معدنی را در بردارند و بهترین و صحیح ترین روش استفاده از آن ها در درجه ی اول به صورت خام و در درجه ی دوم پختن به روش بخارپز است.
ریشه ها نوع مزاج ریشه ها نوع مزاج
شلغم .................. گرم و خشک ترب سیاه ............ گرم و خشک
ترب سفید ............. گرم و خشک پیاز .................. گرم و خشک
سیر ...................... گرم و خشک سیب زمینی ............... سرد و تر
سیب زمینی ترشی . کمی گرم و تر هویج فرنگی ............ گرم و تر
زردک (هویج ایرانی) ... گرم و تر شقاقل (هویج بیابانی) ... گرم و تر
کلم قمری ........... گرم و تر موسیر ............. گرم و خشک
چغندر قرمز ... معتدل و کمی گرم چغندر قند ... معتدل و کمی گرم


   + فرزانه (ربابه)دریاباری ; ۱:۱٩ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/٧/٢٥
comment نظرات ()