علایم مزاجهای چهارگانه و انتخاب غذا.حجامت.زالو درمانی.

اموزشی و بهداشتی و سلامتی

 

انواع آجیل و مغزهای گیاهی و مزاج آن ها
آجیل ها مانند بادام ، گردو، فندق ، پسته و ... منبع غنی پروتئین ها، ویتامین ها و دیگر مواد لازم برای بدن انسان، مثل املاح معدنی هستند مغزها مخصوصا گردو، بادام، فندق و پسته حاوی 20 نوع پروتئین هستند. با استفاده ی معقول از آن ها نیازهای بدن ما مرتفع می شود و دچار کمبود نخواهیم شد. آجیل ها انرژی زیادی در بدن انسان تولید می کنند.
مغزهای گیاهی مزاج مغزهای گیاهی مزاج
بادام هندی ............ گرم و خشک گردو ..................... گرم و خشک
بادام درختی ... کمی گرم و تر پسته ............ گرم و خشک
فندق ................. گرم و خشک نارگیل ............... گرم و خشک
بادام زمینی .......... گرم و تر بادام کوهی ........... گرم و خشک
بنه (پسته کوهی) گرم و خشک کنجد ............................ گرم و تر
بلوط ...................... سرد و خشک تخمه ی دست انبو .... گرم و تر
چلغوز (نوعی آجیل) خیلی گرم و خشکبذرهای قهوه ای .... گرم و خشک
بذرک سیاه ........ گرم و خشک شاه بلوط .......... سرد و خشک
خشخاش.............. سرد و خشک شاه دانه .............. گرم و خشک
تخمه ی آفتاب گردان .. گرم و تر تخمه ی کدو ............. سرد و تر
تخمه ی هندوانه ........ سرد و تر تخمه ی خربزه ......... گرم و تر
تخمه ی طالبی .......... گرم و تر تخمه ی گرمک ........... سرد و تر

   + فرزانه (ربابه)دریاباری ; ۱:٢٠ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/٧/٢٥
comment نظرات ()