علایم مزاجهای چهارگانه و انتخاب غذا.حجامت.زالو درمانی.

اموزشی و بهداشتی و سلامتی

 

انواع حبوبات و غلات و مزاج آن ها
حبوبات و غلات در حقیقت غذای اصلی انسان است که خداوند متعال در قرآن کریم و در سوره ی عبس در آیه 27 به آن اشاره می کند.
با استفاده ی صحیح از حبوبات و غلات نیازمندی های بدن انسان مرتفع می گردد. حبوبات و غلات دارای مواد ضد سرطان هستند . سیستم ایمنی بدن را با استفاده از این مواد می توان تقویت کرد و از این طریق بر بیماری ها غلبه نموده و آن ها را از بین برد.
پروتئین های موجود در این مواد بهترین و بی ضررترین پروتئین های گیاهی هستند که ارزش غذایی فوق العاده ای دارند و انرژی قابل ملاحظه ای را ایجاد می کنند.
توجه: بهترین روش طبخ حبوبات استفاده از آرام پز و یا طبخ با شعله و حرارت کم است. سعی کنید هرگز از زودپز برای طبح حبوبات استفاده نکنید. صحیح ترین روش استفاده از حبوبات ترکیب آن ها با یکدیگر به نسبت درست است که در واقع، استفاده از مجموع آن هاست. .

حبوبات و غلات نوع مزاج حبوبات و غلات نوع مزاج
نخود سفید .......گرم و خشک نخود سیاه......... گرم و خشک
لوبیا سفید ....... گرم و خشک لوبیا چیتی ............. گرم و تر
لوبیا قرمز کوچک .... گرم و تر لوبیا قرمز درشت ... گرم و تر
لوبیا چشم بلبلی ..کمی گرم و تر لوبیا کشاورزی(کپسولی) کمی گرم و تر
عدس ............ سرد و خشک دال عدس .. گرم و خشک
گندم ............... گرم و تر جو .................... سرد و تر
بهترین روش استفاده از چهار مغز(= گردو، بادام، فندق و پسته) یا به صورت شیرهای گیاهی و یا به جای یک وعده غذای کامل ( از هر کدام 12/5گرم) همراه با کمی عسل یا خرما و یا کشمش و توت خشک و یک عدد میوه ی فصل است. این مقدار آجیل یاد شده در مقایسه با گوشت ، از چهار برابر انرژی برخوردار است.
توجه: باید دقت شود که مغزها خام و تازه باشند. برای نگهداری از مغزها از جای خشک و خنک استفاده کنید.

   + فرزانه (ربابه)دریاباری ; ۱:٢۱ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/٧/٢٥
comment نظرات ()